1 septiembre, 2018

Radio

Radio Mistelera online

Radio Mistelera …¡EN DIRECTO!

Disposem, des de 2004, d’una ràdio lliure que forma part de la Xarxa de Ràdios Lliures del País Valencià.

Ens podeu escoltar en el 101.4 de la FM a Dénia i rodalies (amb una mica de sort i bon oratge).

Des de Ràdio Mistelera intentem transmetre una gran diversitat de músiques, idees i veus; veus, idees i músiques que en molts casos no estan presents en les ràdios comercials i «oficials». Emetem programes de pròpia creació, entrevistes, xerrades i concerts fets a la Mistelera, a banda de les reposicions d’emissores companyes, és a dir, d’altres ràdios lliures. Apostem per la difusió oberta de les veus que, la majoria de les vegades, són silenciades.

Gran part de la nostra música és música en valencià (malauradament som una de les poques emissores de la Marina Alta que es preocupa per difondre-la). També ens agrada emetre músiques del món i músiques de grups reivindicatius, no comercials i alternatius. I per descomptat, difonem grups del terreny (yankis go home!) i grups que han tocat/participat en la Mistelera.

BLOG: www.radiomistelera.blogspot.com

Ràdio Mistelera està a disposició dels socis de la Mistelera que la vulguen utilitzar; així que si ets misteler/a i vols fer un programa, que entrevistem a un amic o fer algun suggeriment, contacta amb nosaltres, per exemple, acudint a la Junta de la Mistelera, els dijous a les 20.30h o mitjançant l’adreça electrònica.PODCASTS en IVOOX: https://www.ivoox.com/escuchar-audios-radio-mistelera_al_5638_1.html

Nota.- Si tienes problemas, para escucharlo en el navegador, aunque no creo con el formato mp3, puedes usar la app VLC. Hay versiones libres y gratuitas de este programa para Windows, Linux e iOS. VLC para dispositivos ANDROID . VLC para dispositivos APPLE (iOS). Una vez instalado abre «Volcado de red», luego «ubicación de red» y pon esta dirección: http://giss.tv:8000/radiomistelera.ogg . También se puede abrir el navegador con esa dirección.

Ir a la barra de herramientas