1 septiembre, 2018

Radio

Disposem, des de 2004, d’una ràdio lliure que forma part de la Xarxa de Ràdios Lliures del País Valencià.

Des de Ràdio Mistelera intentem transmetre una gran diversitat de músiques, idees i veus; veus, idees i músiques que en molts casos no estan presents en les ràdios comercials i «oficials». Emetem programes de pròpia creació, entrevistes, xerrades i concerts fets a la Mistelera, a banda de les reposicions d’emissores companyes, és a dir, d’altres ràdios lliures. Apostem per la difusió oberta de les veus que, la majoria de les vegades, són silenciades.

Gran part de la nostra música és música en valencià (malauradament som una de les poques emissores de la Marina Alta que es preocupa per difondre-la). També ens agrada emetre músiques del món i músiques de grups reivindicatius, no comercials i alternatius. I per descomptat, difonem grups del terreny (yankis go home!) i grups que han tocat/participat en la Mistelera.

Ràdio Mistelera està a disposició dels socis de la Mistelera que la vulguen utilitzar; així que si ets misteler/a i vols fer un programa, que entrevistem a un amic o fer algun suggeriment, contacta amb nosaltres, per exemple, acudint a la Junta de la Mistelera, els dijous a les 20.30h o mitjançant l’adreça electrònica.

Ens podeu escoltar:

  • 101.4 a Dénia i rodalies (amb una mica de sort i bon oratge).
  • www.radiomistelera.blogspot.com, mitjançant els podcast.
  • Facebook «Ràdio Mistelera. 104 FM»


…pronto online

Ir a la barra de herramientas